RUTA PER LA VALL DE TOR – D ANDORRA A TOR I TOR A ANDORRA PER LA MUNTANYA EN QUAD O BUGGIES (Bugies). Tor és un petit poble del Pallars Sobirà, actualment pertanyent al municipi d’Alins i que té una història real, més interessant que qualsevol novel·la històrica plena de lluites familiars per la possessió de les terres, en aquest cas de la muntanya, amb assassins i tot. Tor està situat en un indret estratègic, a cavall d’Andorra, França i Catalunya i això ha fet que al llarg dels anys hagi estat territori disputat per comtes, bisbes, contrabandistes, propietaris de les fargues i veïns d’Andorra, Catalunya i França, però sobretot de Tor. Malgrat la seva història, la muntanya de Tor i els indrets que l’envolten, tenen una gran bellesa paisatgística i, per això, des de: https://excursionsquadsibuggiesandorra.com, proposem rutes a Tor, amb Quad per arribar d’Andorra a Tor. ALINS és la capital de la Vall Ferrera, a 1048 m d’altitud passen les aigües de la Noguera de Vallferrera i el camí que ens porta a la Vall de Tor. Podem passejar per Alins i visitar la ferreria, la casa dels Castellarnau i la seva torre medieval, el colomar de casa Guillem, l’església romànica de Sant Vicenç i la creu de terme. Hi podem fer una excursió i pujar a l’ermita de Sant Quirc o bé passejar pel riu fins a la Torre de les Bruixes. La Creu de Terme gòtica del segle XVExcursions en Quad i Buggies Andorra cuenta con una flota quads biplaza y de buggies 4×4 con motor de 4 tiempos, perfectos para realizar excursiones por la montaña. Excursiones en Quads y Buggies en Andorra. Consulta precios y obtén las mejores ofertas de alquiler de quads en Andorra y ATV. Las mejores rutas en quad en Andorra y excursiones en quads en Andorra ¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en los mejores caminos y rutas 4×4 en Andorra … (Ofertas de Quad Andorra) ¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en la zona de Ordino, Pal, Sant Julia etc. ! Permítenos que te propongamos nuestra excursión de 2 horas, a bordo de quads biplaza. Excursiones de medio dia o de todo el dia con comida en Borda típica con un menú típico de cocina Andorrana ¡Por el mismo precio, podéis ir una o dos personas a bordo! Para conducir el quad, hace falta tener el permiso de conducir B. En caso de que os vayáis a repartir el turno de la ruta, para conducir un tramo cada uno, ambos tenéis que traer el carné de conducir. ¡Prueba el quad biplaza en todo tipo de firmes! Asfalto, tierra, piedras, agua… ¡La aventura va a ser muy intensa y completa, ya lo verás! La actividad está disponible del 1 de junio al 20 de noviembre.QUADS BUGGIES I MOTOS DE NEU ANDORRA 70

RUTA PER LA VALL DE TOR – D ANDORRA A TOR I TOR A ANDORRA PER LA MUNTANYA EN QUAD O BUGGIES (Bugies). Tor és un petit poble del Pallars Sobirà, actualment pertanyent al municipi d'Alins i que té una història real, més interessant que qualsevol novel·la històrica plena de lluites familiars per la possessió de les terres, en aquest cas de la muntanya, amb assassins i tot. Tor està situat en un indret estratègic, a cavall d'Andorra, França i Catalunya i això ha fet que al llarg dels anys hagi estat territori disputat per comtes, bisbes, contrabandistes, propietaris de les fargues i veïns d'Andorra, Catalunya i França, però sobretot de Tor. Malgrat la seva història, la muntanya de Tor i els indrets que l'envolten, tenen una gran bellesa paisatgística i, per això, des de: https://excursionsquadsibuggiesandorra.com, proposem rutes a Tor, amb Quad per arribar d'Andorra a Tor. ALINS és la capital de la Vall Ferrera, a 1048 m d'altitud passen les aigües de la Noguera de Vallferrera i el camí que ens porta a la Vall de Tor. Podem passejar per Alins i visitar la ferreria, la casa dels Castellarnau i la seva torre medieval, el colomar de casa Guillem, l'església romànica de Sant Vicenç i la creu de terme. Hi podem fer una excursió i pujar a l'ermita de Sant Quirc o bé passejar pel riu fins a la Torre de les Bruixes. La Creu de Terme gòtica del segle XVExcursions en Quad i Buggies Andorra cuenta con una flota quads biplaza y de buggies 4x4 con motor de 4 tiempos, perfectos para realizar excursiones por la montaña. Excursiones en Quads y Buggies en Andorra. Consulta precios y obtén las mejores ofertas de alquiler de quads en Andorra y ATV. Las mejores rutas en quad en Andorra y excursiones en quads en Andorra ¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en los mejores caminos y rutas 4x4 en Andorra ... (Ofertas de Quad Andorra) ¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en la zona de Ordino, Pal, Sant Julia etc. ! Permítenos que te propongamos nuestra excursión de 2 horas, a bordo de quads biplaza. Excursiones de medio dia o de todo el dia con comida en Borda típica con un menú típico de cocina Andorrana ¡Por el mismo precio, podéis ir una o dos personas a bordo! Para conducir el quad, hace falta tener el permiso de conducir B. En caso de que os vayáis a repartir el turno de la ruta, para conducir un tramo cada uno, ambos tenéis que traer el carné de conducir. ¡Prueba el quad biplaza en todo tipo de firmes! Asfalto, tierra, piedras, agua... ¡La aventura va a ser muy intensa y completa, ya lo verás! La actividad está disponible del 1 de junio al 20 de noviembre.

RUTA PER LA VALL DE TOR – D ANDORRA A TOR I TOR A ANDORRA PER LA MUNTANYA EN QUAD O BUGGIES (Bugies).
Tor és un petit poble del Pallars Sobirà, actualment pertanyent al municipi d’Alins i que té una història real, més interessant que qualsevol novel·la històrica plena de lluites familiars per la possessió de les terres, en aquest cas de la muntanya, amb assassins i tot.
Tor està situat en un indret estratègic, a cavall d’Andorra, França i Catalunya i això ha fet que al llarg dels anys hagi estat territori disputat per comtes, bisbes, contrabandistes, propietaris de les fargues i veïns d’Andorra, Catalunya i França, però sobretot de Tor.
Malgrat la seva història, la muntanya de Tor i els indrets que l’envolten, tenen una gran bellesa paisatgística i, per això, des de: https://excursionsquadsibuggiesandorra.com, proposem rutes a Tor, amb Quad per arribar d’Andorra a Tor.
ALINS
és la capital de la Vall Ferrera, a 1048 m d’altitud passen les aigües de la Noguera de Vallferrera i el camí que ens porta a la Vall de Tor. Podem passejar per Alins i visitar la ferreria, la casa dels Castellarnau i la seva torre medieval, el colomar de casa Guillem, l’església romànica de Sant Vicenç i la creu de terme. Hi podem fer una excursió i pujar a l’ermita de Sant Quirc o bé passejar pel riu fins a la Torre de les Bruixes. La Creu de Terme gòtica del segle XV

Excursions en Quad i Buggies Andorra cuenta con una flota quads biplaza y de buggies 4×4 con motor de 4 tiempos, perfectos para realizar excursiones por la montaña.
Excursiones en Quads y Buggies en Andorra. Consulta precios y obtén las mejores ofertas de alquiler de quads en Andorra y ATV. Las mejores rutas en quad en Andorra y excursiones en quads en Andorra
¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en los mejores caminos y rutas 4×4 en Andorra … (Ofertas de Quad Andorra)
¿Vas a venir a Andorra? ¡No te vayas sin antes probar una de nuestras rutas en quad en la zona de Ordino, Pal, Sant Julia etc. ! Permítenos que te propongamos nuestra excursión de 2 horas, a bordo de quads biplaza. Excursiones de medio dia o de todo el dia con comida en Borda típica con un menú típico de cocina Andorrana
¡Por el mismo precio, podéis ir una o dos personas a bordo! Para conducir el quad, hace falta tener el permiso de conducir B. En caso de que os vayáis a repartir el turno de la ruta, para conducir un tramo cada uno, ambos tenéis que traer el carné de conducir. ¡Prueba el quad biplaza en todo tipo de firmes! Asfalto, tierra, piedras, agua… ¡La aventura va a ser muy intensa y completa, ya lo verás! La actividad está disponible del 1 de junio al 20 de noviembre.